onsdag 12 februari 2014

En kick


Visst blir man väl lyckligare när solen skiner?


Snart, snart, finns det dubbelt så många båtar här.

Solen sken idag! Så härligt! Jag brukar möla i mig maten sittandes vid skrivbordet med ena ögat på dataskärmen och andra ögat på skrivbordet som är helt fullt med helt oläsliga anteckningar (enligt mina arbetskamrater) och olika slags handlingar. Men idag kände jag att det fick vara nog. Solen sken ju!

Jag drog mössan över huvudet och gick ut en sväng. Varför unnar man sig inte en promenad varje dag på lunchen? I alla fall mina hjärnceller, som allt som oftast är helt omtöcknade framåt eftermiddagen, får ju någon sorts pigghetsinjektion av frisk luft. Och när jag åkte hemåt var det fortfarande ljust ute! 

Om en vecka befinner vi oss hela familjen på Gustavsviks badland och badar så vi blir skrynkliga som nakenråttor i huden. Problemet är att jag inte har några badkläder. För några år sedan provade jag lite bikinis på H& M. Alltså, jag ljuger inte, bikinitrosorna i storlek large kunde jag inte ens få upp över knäna. Jag drog så det knakade i dem, men icke! I helgen får jag helt enkelt gå in i någon mormorsbutik och köpa gördel i badutförande. Så blir nog jag också en nymf bland vågorna.

3 kommentarer:

  1. Men du, storlekarna stämmer ju inte. De som gör dem sätter hånskrattande på fel lapp så att vi stackars kvinnfolk får stå och svettas i provhytten. Urtaskigt ju! ;-)

    SvaraRadera
  2. Säkert felmärkt bikini!! Det där med promenad på lunchen låter ljuvligt! Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Underbart med sol. Den gjorde sitt bästa att skina igenom molnen igår men idag är det bara snö och regnblask. Härligt att ha ett mysigt badland att se fram emot. Lycka till i bikinijakten. Kram.

    SvaraRadera