fredag 14 februari 2014

Drömmen om kusten

Sååå trött just nu. A jobbar kväll hela veckan och jag jobbar helg. Vi har setts sammanlagt cirka 32 minuter den här veckan. Men fredagkväll är alltid fredagkväll så nu ska jag tända lite ljus och krypa ner med barnen i soffan. 

Jag är sugen på att göra om lite här hemma, köpa vårbuketter och lägga på lite nya dukar och byta kuddfodral. Men viljan är stark och kroppen är svag, så skulle man kunna beskriva läget, ha ha! Är det inte konstigt att man kör i 320 på jobbet hela dagarna, men så fort man kommer hem så blir man som en enda stor pyspunka.

Idag var jag i Fjällbacka väääldigt snabbt på jobb, typ hoppa ur bilen, springa uppför en backe, fota ett litet hus, springa tillbaka, hoppa in i bilen och sedan köra iväg. Men så fint det är här på Västkusten! Det här huset är väl inte så dumt i just Fjällbacka. Jag hittade det på Hemnet (förstås). Det är bara priset som är lite jobbigt, 6,9 miljoner, gaaah!

Alla bilder: Svensk fastighetsförmedling.


När det är kallt i havet hoppar man i poolen!


Eller ligger under segelduken och njuter av utsikten...


Så här vore inte dumt att ha det i växthuset!


Öppen planlösning får en annan innebörd.
3 kommentarer:

 1. Då får ni mysa riktigt ordentligt nu. Hur ofta jobbar du helg? Här börjar sportlovet nästa vecka så vi är lediga, jätteskönt.

  Tack för försöket med länkningen, konstigt. Men de som gillar min blogg har väl förhoppningsvis lagt den bland sina favoriter ändå...

  SvaraRadera
 2. Åh vilket hus! Drömmer oxå om ett hus vid havet eller en sjö eller en å...
  Kram o fin kväll till dig, Suss

  SvaraRadera
 3. Ååå dit hade jag kunnat flytta på studs. Så fint. Kram Anette

  SvaraRadera