tisdag 11 februari 2014

En fashionista


Det finns något som jag så hett önskar att jag vore intresserad av, men jag får liksom aldrig fyr på intresset. Och tro mig, jag har försökt. Varje vår, varje höst, varje jul. "Nu ska jag bli en fashionista och börja köpa kläder och intressera mig för hur jag ser ut. Inte se ut som en bag lady varenda dag som rullat sin hängmage i fårspillning". Och det brukar alltid börja bra.

Jag sätter mig i bilen med en någorlunda välfylld plånbok och åker till närmaste shoppingcentrum. Går in på Lindex och Esprit eller H&M. Och sedan händer det något. Precis som en missbrukare, kollar jag snabbt igenom utbudet, inser att jag är för tjock och gammal för ljusrosa leggings med guldstjärnor på- och känner att jag måste trösta mig.

En tjock och skabbig, halvgammal människa med skurgumsknän, det är det inte roligt att vara. Men belöningen är nära. Belåten med mig själv som inte deppar ihop utan gaskar upp mig, smiter jag snabbt in i första, bästa  heminredningsaffär och köper något fint åt mig själv. Och får gå ytterligare fyra månader i säckiga jeans och nopprig tröja. Men fina gardiner har jag oftast i alla fall.


Så här ser bloggerskan ut. Ingen fashionista, men glad ändå.


Supersnygga ljuslyktor på Indiska jag hittade när jag häromdan skulle kolla på kläder.

4 kommentarer:

 1. Äsch, jag är övertygad om att du är snygg och fin ändå. Intressen är ju olika. Jag är ofta sån att jag snöar in mig på antingen inredning eller kläder. Just nu dock båda två samtidigt vilket inte plånboken uppskattar lika mycket ;) Kram.

  SvaraRadera
 2. Haha jag känner igen mig, jag köper oxå ofta inredningsprylar istället för kläder som jag behöver mer ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Åh jag känner igen mig. Man vill köpa nytt. Börja intressera sig för sig själv och hur man klär sig. Men så står man där, vet inte vad man ska köpa, anser att man inte kan ha såna där kläder på sig (snygga, färgglada kläder), jag brukar till och med tycka att det är dumt att lägga pengar på det. Dumt att slösa. Å så slutar det med att jag köper nå kläder till barnen istället. Själv blev det inget till mig :-(
  Kram Och nästa gång du ska handla kläder..köp precis det som du känner för. Tveka inte.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få se dig! Hade en föreställning om att du var ljus men tänk så fel jag hade. Mörk och bruna ögon, precis som jag ju.

  Jag håller på med att försöka få till en blogglista inne hos mig men begriper inte riktigt hur det ska gå till bara men men det kommer. Om du vill får du gärna uppdatera min adress i din lista, brukar få en del besökare härifrån vilket är jätteroligt.

  Vad roligt med kaninungar på g! Jag har min nya hane gåendes hos honan nu men än har jag inte sett att han visat något större intresse, suck. Hur länge låter du din hane vara hos honan?

  Kram

  SvaraRadera