söndag 2 februari 2014

Äckliga strumpor


Vårt vardagsrum igår var ett slagfält av godis, chips och glass.

Vilken bedrövligt dålig delfinal det var igår kväll! Yohio och Helena Paparizou var väl okej, men inget onormalt bra. Men resten då? Lillan var då inte nöjd med Elisas framträdande: "Hon tror att hon är snygg och visar trosorna. Men när strumporna syns är det ju bara äckligt!" löd hennes något oklara tankegång. Och han som var bygdens son fick omdömet: "Han är ju hemsk!" av henne.

Men så är det ju. 32 låtar ska tävla och det finns inte 32 hitar att tillgå. Och sedan är ju mellon först och främst ett underhållningsprogram som ska dra tittare till SVT, inte en musiktävling. Det är lätt att glömma det. Att släppa fram en sådan som Björn Ranelid var ju ett klockrent exempel på det. Aldrig har väl SVT haft så höga tittarsiffror som när han visade sig i rutan. Var det en hit? Nej, jag har då aldrig hört låten efteråt.

Nu ska jag dricka lite kaffe (morgonkoppen är dagens bästa) och sedan skjutsa sonen på fotbollsträning. Han fick sina livs första fotbollsskor igår, så stämningen är på topp här hemma. Vi syns lite senare!


2 kommentarer:

 1. Om man ska kalla melodifestivalen för underhållningsprogram igår så hade de misslyckats totalt...
  Värst var ändå det som skulle roa i pauserna..... Bedrövligt!!!
  Bygdens son kunde hållit sig till någon gatufest istället..
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Vårt vardagsrum ser alltid ut som ett slagfält..med 3 grabbar i familjen..Mello var sådär kram Diana

  SvaraRadera