lördag 8 februari 2014

Nu är den här!


Ny bil! Färg som gammal nyponsoppa, men den går bra i alla fall.


Lugnet före stormen igår kväll...

Igår köpte vi den nya bilen! Tadaa! När A kom och hämtade lillan vid förskolan med det nya muskedundret sade hon: "Åh woooow! Och inget skräp på golvet har den!" Ööööh.... ja, det där var nog en passning till mig. I den bil jag använder brukar det vara täckt med papper och gamla tidningar på golvet.

Men nu ska det bli annat! Det är jag som ska använda den för det mesta. Jag ska INTE slänga glasspapper, reklamblad och äppelskrottar över axeln på mig i bilen utan ha en liten skräppåse vid passagerarsätet. Den ska tvättas regelbundet och dammas och vara fin. Hoppas jag. 

Igår försökte vi att ha spelkväll med barnen och spela spelet "Rita och gissa" istället för att kolla på tv. Det gick sådär. Efter sju minuter var grälade de högljutt om vem som fuskade och vems tur det var och det där var minsann inte en tunna, hur kunde hen rita så fult! Gaaaah! Det slutade med att vi tittade på Hobbit och somnade i soffan.

2 kommentarer:

 1. Så, fin det lilla muskedundret. Ja, nu får du sköta om den lilla. Inget papper och gamla äppelskruttar...
  Dåliga förlorare i familjeskaran...?!
  Önskar Dig en skön lördag, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Vilken liten söt bil. Ja det där med papper på golvet känner jag igen, skulle behöva storstäda vår bil just nu.. Inte alltid lätt att leka lekar när alla är tävlingsmänniskor. Jag hatar att spela spel, hmm är nog dålig förlorare.
  ha en skön Lördagskväll.
  Kram Helena

  SvaraRadera