måndag 10 februari 2014

Om jag hade fått välja...

När man köper hus är det sällan det i alla delar är precis som man själv skulle ha valt det. I vårt hus har vi en toalett på nedervåningen. Vackert...är det inte, men inte heller så fult att man får tarmvred varje gång man år in där. I framtiden ska vi nog byta ut badrumsskåpen och måla de blå (återigen dessa blå lister, why??) vita.

Men det finns mer  angelägna saker att ta tag i. Inköp av en robotgräsklippare, tycker A. Han stod länge och väl på Harald Nyborg igår och diskuterade apparatens för- och nackdelar. "Det här kommer att bli kanon!" utbrast han belåtet efteråt. Jag är skeptisk. 


Pepparkakstvålen är kvar från i julas och muntrar upp varje handtvätt.

1 kommentar:

  1. Visst finns det alltid saker man vill byta ut i ett hus, men man får ju prioritera. Vi har väntat flera år med den vansinniga lilla diskhon i köket, men nu åker den ut! Sedan har vi ett litet "sött" snäckskalsformat handfat i badrummet som någon nymf säkert tvättat sig i varje morgon, men jag gillar det inte. Men det är ju inga fel på det, bara inte världens snyggaste och passar inte med något annat i badrummet, men det får vara kvar ett tag till... Men planera för annat kan man ju alltid- som du med det blå badrummet./Susanne

    SvaraRadera