måndag 22 september 2014

Möte med en framtida stjärna


Den här spretiga ljusstaken var väl ändå sjukt fin? Mix Interiör, Lysekil.

Just nu är min absoluta favoritlåt "Slå mig hårt i ansiktet" (tryck på titeln så kommer du till Youtube-länken) med Thomas Stenström. Jag intervjuade honom för ett par år sedan när jag jobbade som nöjesredaktör på en tidning. Han var en kämpande musiker då och hade inte alls slagit igenom. Och jag vet att jag lyssnade på några av hans spår och tänkte: "Hoppas, hoppas att det går vägen för honom". För han var så otroligt trevlig och ödmjuk, en riktigt bra kille.

Och så nu, knappt tre år senare, så har han fått en jättehit! Då var det inga problem att få en intervju, jag minns att han till och med åkte från Stockholm till staden där vår tidning fanns för att jag skulle kunna göra den. Idag hade det nog varit jag som hade fått åka till Stockholm om det skulle bli något möte.

Jag har intervjuat mängder av artister och det ska sägas, nästan alla är faktiskt jättetrevliga och proffsiga. Särskilt det gamla gardet som Lasse Berghagen och Lill-Babs. Jag minns att Lill-Babs lagade fisk när jag intervjuade henne per telefon. Och det var inte tal om några tidsrestriktioner som vissa andra artister kan ha. Magnus Uggla gav 20 minuters intervjuer, Hur lätt är det att få ur någon något nytt som de inte berättat till leda förut under 20 minuter? Man hinner knappt presentera sig och ställa några trevande frågor, sedan är det över.

Med Thomas Stenström fick intervjun ta den tiden den tog. Jag minns att jag bjöd honom på fika (ja, tidningen betalade förstås). Han var otroligt tillmötesgående och både bilderna och intervjun blev jättebra. Vem jag har intervjuat idag? En VA-chef. Som pratade vattenledningar. Ja, så kan det gå här i världen. Vissa får hitar, andra får utreda avloppsmysterier.

2 kommentarer:

 1. Ha ha ... Ja det varierar på intervjusidan! Men kul att få träffa lite kändisar, och vem vet... Kanske VA-chefen blir en stor kändis en dag!!!
  Måndagskram från Kate
  PS. Gillade kuddarna jag....

  SvaraRadera
 2. Häftig inredning på bilden! Jodå, den låten lyssnade jag på när jag var på gymmet idag, flera gånger ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera