fredag 19 september 2014

Ändrade planer


Så här fint ska vardagsrummet bli igen om några timmar.

Mmmm, vad härligt det var att komma hem igår eftermiddag och veta att man var ledig idag! Långhelg! Första lediga vardagen för mig sedan semestern för två månader sedan. Barnen skulle ju ha åkt till sina mor- och farföräldrar över helgen, men mina föräldrar är sjuka så det blir bara sonen som åker iväg. Lillan får vara med oss. DET var ju inte populärt, kan jag säga. Vi har varit tvungna att muta henne med ett biobesök för att hon inte skulle helt bryta ihop i förtvivlan. Som om det värsta i världen är att vara tvungen att vara ensam med sina föräldrar en helg. Fast det är ju roligt att barnen är så förtjusta i sina mor- och farföräldrar, alternativet hade ju inte varit bra.

Nu sitter jag och dricker morgonkaffe och laddar. Solen skiner ute och jag ska städa upp här på undervåningen, för igår kväll lagade vi mat och åt godis och kakor utan att röja bort något. Skönt just då, bombnedslag idag. Idag ska vi också, om han orkar, hälsa på en vän som är väldigt, väldigt sjuk och det ska bli så kul för vi har inte kunnat träffa honom på länge på grund av sjukdomen. Men går allt i lås så får vi nog en härlig kram idag. Men först- en kopp kaffe till, knö ner rumpan i soffan bland alla grejer och blunda för röran.


1 kommentar:

  1. Stackars barn..... Behöva umgås med sina föräldrar ;) Här njutas också av morgonkaffet i lugn & ro = ledig dag!! Fredagskram från Kate

    SvaraRadera