torsdag 25 september 2014

Tidsbrist


Superfina kaffemuggar för bara 29 kronor styck hos Mix Interiör, Lysekil.

Oooooops, vad det går i 320 just nu! Så därför ska jag se ett tv-program ikväll som nog kan få mig att tänkt till, nämligen "Tidsbristen". Det handlar om familjer med enorm tidsbrist och så får de råd hur de ska styra upp tiden. Jag skulle nog behöva ha en tidsbrist-coach. Jag tycker att det är torsdag jämt.

Idag gick mitt shoppingförbud ut, jag har ju haft det en månad när det gäller inredningsprylar. Så när sonen frågade om vi kunde äta på McDonalds efter jobbet och kika i lite butiker, så var jag inte sen att haka på. Men någon shopaholic är jag tydligen inte, för allt jag gått och dreglat över den senaste månaden, var inte alls så frestande nu när jag fick köpa dem. Så jag åkte hem med- ingenting.

Imorgon är det fredag, men tyvärr har vi inget roligt alls planerat i helgen. Stugan ska vintersäkras, kaninburar ska städas, kaffe ska drickas...och lite mer kaffe ska drickas. Det finns två stunder under arbetsdagen då jag verkligen lyser upp likt en kanin som fått syn på en riktigt stor morot och det är när det är fika-tajm på jobbet. Vi har en kaffepaus på förmiddagen och en på eftermiddagen och det är alltid lika trevligt. Jag tror faktiskt att man jobbar bättre om man får sitta och snattra några minuter. Nej, nu ska jag smyga ut i köket och hoppas på att det finns lite kaffepulver kvar i burken, jag har nämligen glömt att köpa. Hoppas, hoppas....
2 kommentarer:

 1. Hmmm. kanske skulle haka på shoppingförbudet.... efter helgen då jag ska iväg på roligheter imorgon!
  Fika-tajm är aldrig fel...aldrig!!
  Har också tittat på tidsjakten, kanonprogram tycker jag! Jämför jag med mig själv så har jag full koll...
  Fredagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Den där tidsbristen ja... en coach att hitta ett sätt att få vardagen att flyta på lite bättre och smidigare hade inte alls varit fel. Kram.

  SvaraRadera