måndag 15 september 2014

Den värsta början


Kvällarna är ljuvliga just nu, men huu så kallt det är på morgnarna. Då känns det att det är höst!

Ni kan bara inte tro en sådan mardrömsstart jag hade på min dag idag. Jag skulle gå upp 05.00 för att vara på jobbet kl. 07.00 för att vara med i en radiointervju. Men eftersom det var valdag hade jag jobbat till efter midnatt och kraschade sedan i säng. Vilket fick till följd att jag försov mig och vaknade inte förrän klockan var just 07.00, då jag skulle vara med i radio.

Jag for ur sängen, på med kläderna, in i badrummet, borsta tänderna, på med ett par sandaler på fötterna och sedan köra till jobbet i alldeles för hög fart. Jag lovar, det tog knappt 3,5 minuter från det att huvudet lämnade kudden tills det satt i bilen. Som tur var stod radiokillen kvar, så vi kunde göra intervjun när jag kom fram. Men jag hann inte sminka mig eller kamma svintorufset, så när han skulle fota mig sade han: "Ööööh...ja...ja, jag tar bilden en liten bit ifrån". Jag såg troligen ut som en fullständig dåre med håret på ända, ögonen alldeles uppspärrade av stress och flåsande som en blåsbälg.

Ja, så började min dag. Er kan omöjligt ha börjat sämre.

5 kommentarer:

 1. Å hu!!! Nej att försova sig så är verkligen en mardröm!!
  Hoppas det gick bra på intervjun iaf:)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, vilken kommentar från radiokillen, sorry men kan inte låta bli att skratta. Stackare, vilken mardrömsmorgon. Hoppas du blev nöjd med intervjun i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha.... Går att skratta åt....efteråt! Hoppas dagen blir till det bättre, vännen!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Haha vilken dag!!!! Men så duktig du är som jobbade med valvakan och sedan radiointervju. När och var sändes det och om vad. Blir nyfiken! Hoppas dagen fortsatte lite bättre:) Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intervjun var i NRK dvs norsk radio. Jodå dagen var heeektisk men helt okej. Tyvärr kan jag inte lägga upp din nya bloggadress, jag har försökt på alla vis. Jag får försöka igen i helgen.

   Radera