tisdag 16 september 2014

Ett litet pirr

Idag pirrade det till. I inredningstarmen. Sonen ringde till jobbet och sade: "Mamma, du har jobbat så mycket och är så trött, så du behöver muntras upp. Vi åker till McDonalds efter jobbet och tittar i affärer." Ja, det låter ju som ett snällt förslag, men sanningen är att han älskar McDonalds mat (jag hatar det, burr en sådan vidrig sörja!) och han hade en hundring i plånboken att bränna.

Men vi åkte iväg och då hände det. Det pirrade till. Jag gick lite på egen hand i några inredningsaffärer och kände att det faktiskt skulle vara roligt att köpa lite grejer och byta ut några saker här hemma. Jag kan knappt minnas när jag kände så sist. Det fanns ju sååååå mycket fint. Tur att jag har inköpsstopp denna månad. Tyvärr ligger sommarkuddfodralen fortfarande i soffan och de nya gardinerna jag köpt till köket är ännu inte upphängda.

Det är dock inte mitt fel. Jag lämnade in dem till en sömmerska för uppläggning för fem veckor sedan. Hon sade att hon hade mycket att göra och att det kunde ta lite tid innan de var färdiga, men fem veckor??? Äntligen en person som har mer fullt upp än jag, ha ha!


Världens finaste muggar att dricka kaffe ur nu i höst och vinter. Bara 39 kr/st på Nellie.


Underbara Green Gate muggar, 119 kr/st

Supersnygga kakburkar, 149 kr av märket Gerbera.


De här gardinerna skulle vara perfekta i vårt vardagsrum men 600 kr för två längder, 500 kr med rabatten är liiite over the top, tycker jag. För 6 längder skulle det bli 1 500 kr.

1 kommentar:

  1. Å nej, var du tvungen att visa mig de där fina stickade skålarna och muggarna på Nille.. Jag har ju glöggmuggar i samma mönster. Attans vad fina..

    SvaraRadera