måndag 23 juni 2014

Tur som tokiga


Stugan måste piffas upp inför att vi ska hyra ut den 2 veckor i sommar.

Imorgon lämnar vi barnen hos deras mor- och farföräldrar och åker sedan till sommarstugan för att tvätta av förrådsboden och altanen så att de kan målas om. Dessutom ska barnen sova över, så jag och A får barnledigt på kvällen och ska äta räkor och dricka vitt vin! Vi har tur som tokiga att våra föräldrar gillar våra barn så mycket. Jag kan räkna på ena handens fingrar de gånger de har nekat att vara barnvakt under 10 års tid.

Jag ska också passa på att plocka ögonbrynen hos min gamla frisör. Att plocka dem snyggt är en konst, som inte alla frisörer behärskar, har jag märkt. Jag har gått hos flera olika det senaste året och det har aldrig blivit så bra som hos min förra frisör. Varför jag inte gör det själv? Det gör ont, och jag utsätter aldrig mig själv för smärta om jag kan undvika det. Har man däremot beställt en tjänst så kan man ju inte backa ur. En del frisörer är dock sjuuuukt hårdhänta, ibland har det känts som om de försökt plocka ut hela pannloben. Yyyyl!


7 kommentarer:

 1. Vilken tur ni har med goa barnvakter, mysigt med egentid.
  Ha en härlig morgondag.

  SvaraRadera
 2. Mysigt med egen stuga och extra mysigt att få en kväll för sig själva, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Lyckliga ni som har en egen stuga, det skulle jag också så gärna vilja ha! Jag ska bli en sådan mor- och farförälder ( on håg fåpr barnbarn) jag kommer att finnas där och se till att stå mina barnbarn nära. Brynen är svåpra att noppa tycker jag, lätt att de blir olika :-( Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Skulle inte orka med att sköta stuga med när vi ha trädgård hemma, men mysigt är det absolut säkert!
  Noppar gör jag själv och tycker inte alls att det gör ont...
  Njut av egentiden med maken också!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Kommer bli super fint i stugan :) Och ohhh så mysigt med barnvakt så ni kan mysa på tu man hand <3
  Behöver man ibland. Ska till frissan imorgon, borde boka till bryn plockning med, skulle behövas :)
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 6. Visst ska man unna sig lite saker till sig själv då och då. Noppa ögonbrynen är just en sådan sak. Noppar inte själv för det gör ju så himmelens ont. Ska själv iväg i kväll och få hjälp med det. Så söt stuga ni har. Kommer att bli så fint. Mys nu med din man och ta hand om varandra.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Ha, ha om jag inte noppat mina ögonbryn (varje dag) hade jag gått o kring med buskiga sammanväxta bryn o den synen vill jag inte chocka er med.....Mysigt med egentid, mys o ha det bäst. Kramisar Tina

  SvaraRadera