måndag 16 juni 2014

Snart är det dags!


Här på bryggan vid sommarstugan ska jag vara under semestern...


...och här på gräsmattan vid sommarstugan ska jag vara...


... och på stranden ska jag definitivt vara!

Jag går på semester om tre dagar! Igår längtade jag efter jobbet, men idag, efter att ha varit i farten i 13 timmar, känns det väääldigt lockande med semester. Vi har fått en väldigt fin semesterpresent av mina föräldrar. Hotellövernattningar och två dagar på Liseberg med barnen. Dom är ju alldeles i extas över detta förstås, men vi har ännu inte bestämt när vi ska åka. Det är ju skönt med någorlunda bra väder och inte hällregn när man sitter i Äppelmasken. Direkt efter midsommar är i alla fall planen.

Jag är en riktigt fegis när det gäller att åka karuseller. Att åka Helix eller någon annan berg- och dalbana är fullständigt uteslutet. Jag arbetar hellre på en textilfabrik i Kina med nålar i knävecken och fingerborgar under ögonlocken, kan jag säga. Jag åkte Uppskjutet en gång. Då var det nära att karusellen fick saneras efteråt, minsann.

Så på torsdag går jag in i semesterlunk, så fort klockan slagit 17.00. Då ska vi äta något gott, dricka något gott och bara ha det gott, A och jag och barnen. På fredag är det midsommar och då blir det full fräs, vill jag lova!

4 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt du kommer att få det! Låter som en toppenplan tycker jag! Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ser ljuvligt ut!!! Å jag längtar med efter semester!!! Lyckades förhandla till mig två dagar till idag, så nu får jag 5,5 vecka ledigt, uuuuunderbart!!!! Den 3 juli är första semesterdagen och då ska jag skåla o äta gott;-)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt och vilket UNDERBART ställe!! Till min semester är det låångt kvar och nej, jag kommer inte heller att åka nån bergodalbana eller karusell. Min mage åker bergochdalbana då... ;-)
  Kram!
  Ps. Såg att du inte följt med på min flytt, du är välkommen att kika in ju!
  http://valkommen-hem.styledevie.se

  SvaraRadera
 4. Men så härligt det ser ut.
  Håller tummen nu för fint väder för er.
  Jag jobbar 3 veckor till sedan är det semester =) =)
  Det ska bli så skönt.
  Kram kram.

  SvaraRadera