söndag 15 juni 2014

Att ljuga om motion

Nu på morgonen har jag tagit en promenad. De flesta skulle nog ha skrivit att de tagit en PW (power walk). Men det vore i mitt fall att ljuga. Möjligtvis är det lite power i stegen de första 40 metrarna, därefter handlar det mest om att släpa sig fram tills jag är hemma igen.

Det känns som om vi ofta i bloggarnas värld vill framställa saker och ting lite bättre än vad de är. Man tar en PW, man tycker att det är looovely och därefter smaskar man sitt kruskakli så fröna sprutar ur munnen. I själva verket tror jag att de flesta gör som jag, går en högst måttlig promenad och tar en stor smörgås så fort de kommer hem igen för att man blir så gräsligt hungrig så fort man rör på valfläsket.

Jag måste bara visa er lite bilder på vår trädgård igen. Tänk att jag har det så här fint. Utan att ha lyft ett finger (tack förra ägarna!). Vi ses lite senare när jag har slutat lukta på blommorna.


Visst ser det ut som om huset badar i blommor?


I den här slänten är det bara att plocka tonvis med blommor. Det märks inte ens. 


En ljuvlig blekrosa klätterros vid vårt uterum.Den här stigen går jag flera gånger om dagen och njuter av all blomsterprakt.


3 kommentarer:

 1. Du har så rätt. I bloggens värld förskönar nog många det mesta. Jag har dock svårt för det ;)

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha du är bara för rolig, men är helt säker på att du har helt rätt med=)
  Vilken trädgård, jösses så härligt!

  SvaraRadera
 3. En promenad är bättre än att inte röra sig alls, hur bra som helst! Ha det gott

  SvaraRadera