onsdag 25 juni 2014

En udda kväll

Hua, vad vi slet med att tvätta av sommarstugan igår! Eller rättare sagt, altanen och förrådsboden, men det räckte. Men en tvätt är som trolleri. Vissa delar såg nymålade ut efter lite skrubbande. Efter skrubbandet åkte vi till en uteservering och A tog en öl och jag vatten eftersom jag skulle noppra (som A säger) mina ögonbryn och köra hem.


Åh, så gott det var!

Det här vinet rekommenderades av Systembolagspersonalen till räkor och det var otroligt gott! Riesling Spätlese 67 kr.

Väl hemma åkte räkorna och det nyinköpta vinet, baguetten och aiolin fram och det var en fantastisk kväll i uterummet, nästan 30 grader varmt. Perfekt! Men sedan började diskussionerna. Vi bestämde att vi skulle se på en 80-talsfilm. Jag hade mängder av bra förslag som "Pretty woman" och "Top Gun", ja, jag kunde till och med sträcka mig till "Spanarna". Vad var A:s förslag? Jo, "Cobra" och Predator". Är det en passande avslutning på en romantisk kväll?

Jag gav med mig i alla fall och låt mig säga så här: "Predator" är en bättre film än man tror. Nu ska vi äta frukost, hämta våra ilbattingar och sedan åka till Göteborg och bo på hotell två nätter och gå på Liseberg. Helix, here I come- not! 

2 kommentarer:

  1. Vintips är alltid trevligt:)
    Ha ha ha, inte alltid lätt att komma överens om film man ska se ihop ;-) Min man brukar oftast "ge med sig". För han har så udda filmsmak att det är bättre han ser dem med en kompis eller själv, ha ha ha
    Ha de så kul i Götet och på Liseberg!

    SvaraRadera
  2. De vinglasen är så fina,mamma har likadana :-)

    SvaraRadera