söndag 15 juni 2014

Svart is da shit- tydligen

Jag var i en tapetaffär häromdagen, bara för att kika lite på vad som fanns. Och till min förvåning verkar svarta tapeter med någon slags mönster vara populära. Svarta tapeter med jättestora rosor på känns för mig 70-tal, men tydligen funkar det även 2014. Jag skulle nog inte kunna ha svarta tapeter även om vissa var ganska fina, som den understa, med vit skrivstil på. Jag är ju fortfarande kvar i år 2008, alldeles fixerad vid vitt, vitt, vitt.

Jag minns när jag blev intresserad av den vita heminredningstrenden. Det var 2007-2008, när jag var föräldraledig med lillan. Jag började läsa heminredningsbloggar och plötsligt insåg jag att den kycklinggula färgen i hallen som  vi hade var hiskelig, liksom den skogsgröna wiltonmattan med vinrött mönster. På bara något år byttes hela vår inredning ut och sedan dess har det inte kommit in mycket färger i mitt hem. Men igår tittade jag på grönvita gardiner. Hade någon sagt det 2007 hade jag dött. Fast nu känns lite färger helt okej. Men svarta tapeter, nej dit har jag inte kommit ännu.
1 kommentar:

  1. Tapeter med färg och gardiner med färg finns det här, men svarta tapeter - nej inte för mig heller...just nu...man kan ju ändra sig...fast det tror jag inte.... ;)) Susanne

    SvaraRadera