söndag 1 juni 2014

En riktig skithändelse


Vår trädgård har gått helt bananas!


Det växer vackra blommor i varje hörn.


Dom här liljorna utanför garaget är superfina.

Vi hann inte mer än hoppa ur sängarna ute i sommarstugan i morse förrän katastrofen var ett faktum. Vår toalett är ansluten till en jättestor tank, där allt bajs och kiss hamnar. När tanken är full så....ja, då kan man inte spola mer. Och det hände imorse. Shit happens!

Och när tanken är full kan man inte använda toaletten igen, förrän tanken är tömd. A ringde jourtömmaren, men han skulle ha cirka 4 500 kronor för att tömma tanken en helgdag, så det fick vara. I vanliga fall kostar en tömning cirka 1 000 kronor. Det var bara att packa in barnen i bilen och åka hem.

Men vilken ljuvligt varm dag det har varit! Ikväll grillade vi, karre´, pommes, dallassallad och grillbearnaise. Om du inte testat Rydbergs grillbea så har du missat något! Mina föräldrar var med oss igår kväll i stugan och vi grillade. De tömde burken med grillbea på bara ett par minuter, kan jag säga.


Riktigt god, extra pepprig bearnaisesås till grillat.


Det blir en tidig kväll. Jag tycker att man blir trött av allt solsken. Vem trodde väl att man skulle säga det? Trött av allt solsken i Sverige?

1 kommentar:

  1. Vilken skit situation rent utav sagt :(
    Men vilken trädgård ni ser ut att ha där :) underbart med blomster.
    Hoppas det fixar sig så ni snart kan åka dit igen, njut av veckan så länge...kram

    SvaraRadera