söndag 29 juni 2014

Swisch-swosch!


Vi har gjort en rejäl storstädning i uterummet efter sommarens alla härliga middagshäng.
Idag har jag och A ägnat hela förmiddagen åt att städa hela huset. Vi började på varsin våning och möttes någonstans i mitten. Jag tycker att vi städar relativt ofta, men smutsigt blir det med två barn och deras vänner som far in och ut med sommarbara fötter.


Blomstertomt fönster.

Just nu finns det knappt en blomma i våra fönster. De har dött av en efter en. Antingen vattnar jag dem för ofta eller för lite. Så nu ska jag snart en tur till blomsteraffären- igen. Annars kommer det att bli en lugn dag med förhoppningsvis en härlig grillmiddag ikväll. Jag är sååå sugen på att baka något, en äppelpaj eller något annat smarrigt. Men känner jag mig själv rätt så lär det ta några veckor innan jag sätter planerna i verket. Börjar jag surfa efter goda recept idag, kanske jag har bakat det lagom till semestern är slut. När man väntar på något gott....

2 kommentarer:

  1. Hahaha, känner igen det där med lång startsträcka. Jag kan fundera på att göra någonting i evigheter innan det väl blir av. Vad är det för fel på att bara gör't kan man undra ;)

    Ha en fin dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej! När vi ses bjussar jag på gofika. Tar med en ananaspaj, smarrigt eller hur?! Kram hemnetknarkaren

    SvaraRadera