fredag 6 juni 2014

Pojkmys

Minsann, idag har jag varit så ordentlig! Jag har städat hela huset och moppat så att det stänkt Ajax på tapeterna. Nästan. Nu är det jättefint här hemma. A jobbar tyvärr, så jag och barnen är ensamma, men det har visat sig vara en vinstlott.

Det vet alla som har barn att ibland beter de sig som apor med tåsvamp i öronen och svårartade mentala störningar. Men ibland är de så söta och goa så att man vill ha dem som deodorant och bära med sig dem jämt. Idag har varit en sådan dag. Jag och mina minikumpaner åkte till affären förut och handlade mat. Sonen var helt bestämd med att det skulle vara myskväll trots att pappa fattades oss. Det blev tacos. Sedan började regnet störtösa ner.

"Åh, då blir det mysigt att sitta inomhus" sade sonen. Jag tände ljus och barnen såg en film tillsammans uppkrupna under en filt. Jag surfade på Hemnet- naturligtvis. Nu har lillan hjälpt mig att göra i ordning tacosen, vi har ätit och dukat undan. Lillan har satt på rock n roll-låtar på Spotify och dansar i vardagsrummet och äter godis. Vi har det väldigt, väldigt trevligt.

Det har varit nationaldag i dag. Jag har varit tacksam. Tacksam för att jag får bo i ett så fantastiskt land som Sverige. Ett land dit folk flyr till och inte flyr ifrån.


Vattenmelon är något av det bästa den lilla vet, så lyckan var stor idag när hon fick det.


Mysig eftermiddag med tända ljus, regnet strilandes utanför och lugn och ro.1 kommentar:

  1. Tänk så mysigt det kan vara när ungarna är som man önskar... ;) Härlig kväll Ni fick , trots att pappan fattades!
    Lördagskram från Kate

    SvaraRadera