lördag 13 juli 2013

Inspiration


                                                                  To die for! 


                                               Samma gröna färg som i vårt nya kök.                                                                Furu är inte alltid fult.


                      Jag har ett litet fönster i nya huset som nog skulle passa bäst gardinlöst.

I nyaste numret av Allt i Hemmet fanns ett jättefint reportage om hur man kan inreda ett kök lantligt. Det som fick mig att gå igång ordentligt var att de använt samma färger och trä som finns i köket i vårt nya hus. Jag har tyckt att det är så trist att en del av köket där är i furu, men i det här reportaget har de med enkla medel fått det att se jättefint ut istället. Kaklet är i gröna olika nyanser, precis samma som i reportaget, till och med. Kanske ska det gå att, med enkla medel, göra något av ett kök i furu.

Igår var jag hos en kompis halva dagen och kvällen, drack vin och åt en räkpaj som hon hade gjort. Men gud så varmt det var, nu har sommaren verkligen kommit! Även idag verkar det bli härligt väder så vi åker upp till stugan och njuter.

2 kommentarer:

 1. Åh, jag blev kär i rutiga golvet som finns på första bilden! Undrar vart man får tag på sånt golv? Måste köpa tidningen! :)

  Ha det så gott!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 2. Håller med, det var riktigt fint! kram Mia

  SvaraRadera