måndag 1 juli 2013

Det nya huset


            Så här ser vårt nya hus ut! Men den prunkande trädgårdens skötsel gör mig redan orolig...

   
                                              Huset har ett helt fantastiskt uterum.

Ja, så här ser alltså det nya huset ut. Byggt i början av 30-talet, gult och vitt och otroligt mysigt. Jag vill inte visa upp det mer än så här, eftersom de ursprungliga ägarna fortfarande bor där. Vi var och hälsade på idag tillsammans med våra barn och våra föräldrar och alla blev förtjusta. Det är en så hemtrevlig känsla i huset. En sådan känsla som vissa hus inte har, i alla fall inte för mig, hur mycket man än renoverar dem. Och andra hus kan se ut som kriget, men man vet ändå att de har det där lilla extra.

Vi ska renovera en del, tapetsera om de flesta rummen och måla väggpaneler vita (ja, Flüggers råvit). Men sedan ska vi bara bo in oss och ta det lugnt. Just nu är det så mycket att tänka på och jag vill inte ta några förhastade beslut när det gäller golv och kök.

Som sagt, trädgården är fantastisk, men den ger mig redan både magknip och huvudvärk. Det är så mycket blomsterprakt, buskar, träd och gud vet vad, så det började nästan svartna för ögonen på mig när jag gick omkring där idag. Att sköta om allt det, det vet jag redan att jag inte är rätt person att göra.

Annars känns allt jättebra. Det här huset har precis allt vi ville ha- och lite mer. Det känns som det perfekta huset att fira jul i.

Imorgon åker vi på utflykt till ett ställe jag verkligen inte skulle ha något emot att bo på. Bilder kommer!

1 kommentar:

  1. Åh, det ska bli så kul att få se fler bilder på fina huset och trädgården!

    Önskar dig en toppendag!
    Kramen
    Ina

    SvaraRadera