söndag 28 juli 2013

Ett otrevligt besked


                                                      Snygga höstkuddar (Nille 99 kr/st)


                               Fin bricka att ha som prydnad i köket ( Nille 119 kronor)


                              Jättefina stormlyktor med läderhandtag (Nille 59/st)

Jag och min man har inte vägt oss på åtta månader. Då gick vår våg sönder och vi har inte köpt någon ny. Men idag, efter alla grillkvällar och glasspauser i sommar, köpte vi en ny. Vi startade den och ställde den på köksgolvet. A såg spänd och något blek ut. Han äter chips, godis, popcorn och cola var och varannan kväll, eftersom det "är så mysigt" framför tv:n. Jag brukar försöka stå emot och tänka på att jeansen helst inte ska explodera i midjan framåt höstkanten.

"Nu är det sanningens minut" sade A och ställde sig på vågen. Sedan ställde jag mig där. Resultatet? Han hade inte gått upp ETT ENDA GRAM. Jag hade gått upp fyra kilo. Jag stampade ilsket ut på en långpromenad medan A förnöjt tog sin popcornpåse och åkte och såg Wolverine på bio. Yyyyl! En sådan nesa! Nu ikväll har jag ätit upp kaninernas morötter och sett på Top Model. Resultatet? Jag är skithungrig, orange om munnen och sur. Hur många revben kan en människa ha? Tjejerna i Top model har helt klart onaturligt många.

4 kommentarer:

 1. Bara halva semestern har gått och jag vågar inte ställa mig på vågen... Lika bra att ta tag i det nu innan det blir för många kilon ;)
  Härligt med egen stuga, jag letar på Hemnet varje kväll, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Åh vad retligt att inte mannen gått upp något, ha ha. Bara promenera på och tänk på vad du äter så är du snart tillbaka igen....

  SvaraRadera
 3. Tavlorna har jag köpt på Ikea och ramarna också! Visst e dom fina! :-)

  Kram Åse

  SvaraRadera
 4. hahahah sitter här o skrattar högt av ditt inlägg...livet är ju orättvist ibland..ja jag få ju inte käka morötter för min nya diet LCHF men jag ha slitit en månad nu och baske mig tror jag att jag fått en volang till om magen....så i morgon tänker jag ut o traska i regnet. HA en fin fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera