lördag 27 juli 2013

Året runt med barfotamannen

Igår trasslade det till sig på jobbet så jag var inte hemma förrän 20.15. Det vill säga 14 timmar efter att jag åkte hemifrån. Då kände jag hur skönt det hade varit att ha flyttat redan, flyttat sex mil närmare jobbet. För att pendla 24 mil om dagen, det är fruktansvärt slitsamt.

Jag kikade i en bokkatalog igår och upptäckte något roligt. Ernst Kirchsteiger har gett ut en ny bok, Året med Ernst. För alla oss som älskar barfotamannen och alla hans idéer är den ju ett måste. Jag visade annonsen om boken för min man och han fnös bara, som män brukar göra när Ernst kommer på tal. Men den är ju ett perfekt julklappstips så jag räknar med att den ligger under granen till jul, avsedd för mig. Härlig julläsning!
4 kommentarer:

 1. 24 mil, är du inte klok??? Det orkar väl ingen! Hur länge har du pendlat? Förstår att du längtar till nya boendet, verkligen....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har pendlat i nio månader så jag är ätt trött på det. När vi flyttar har jag "bara" sju mil enkel väg till jobbet och det känns ju som ingenting i jämförelse. Om åtta veckor flyttar vi, jag kan knappt bärga mig.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Å himmel din stackare! Tycker du ska göra som jag just gjorde, lägg en förhandbeställning hos bokus, det är du värd;-)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera