tisdag 30 juli 2013

Fantastiska Fjällbacka


                                                   Så mysiga små gränder. 


                                       Blir en stuga vackrare än så här? 


                Mulet, men längre upp i Galärbacken var det ändå fullsmockat med folk.

Idag var jag i fantastiska Fjällbacka för jobbets räkning. Det var mulet, men 21 grader varmt. Det finns de som säger att Västkusten är fin på sommaren, men vänta bara tills vintern kommer. Då är det minsann inte så roligt där. De personerna som säger så, de vet inte vad de pratar om. Västkusten är alltid vackert, oavsett väder och oavsett årstid. Jag som jobbar här och åker runt nästan varje vecka i de små orterna Hamburgsund, Grebbestad, Fjällbacka, ser ju hur otroligt fint det är. Året runt.

Vackrast är nog de här ställena när turistsäsongen inte har börjat eller precis är över. För just nu är det galet mycket folk. När jag körde genom Fjällbacka idag var det rena turen att jag inte oavsiktligt råkade meja ner någon gående turist som gick mitt i vägen i Galärbacken. Det var folk precis överallt.

En dröm jag har är att köpa ett hus i någon kuststad när barnen är utflugna och gå helt bananas med vitmålade trägolv, fasat vitt kakel i köket och lavendel i trädgården. Men det får vänta. Nu ska jag gå helt bananas i det hus vi just köpt. Det blir nog roligt, det med.

4 kommentarer:

 1. Ja, visst gör vi!=) Västkusten I love! Helt fantastiskt. Önskar många gånger att vi närmare. Men min bror bor i Göteborg så vi har ju ofta vägarna upp så....

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Men jösses vilket hus (det sista)!!!
  Jag kan flytat med dig till kusten när barnen är utflugna ;)

  Tack för en fin kommentar :-'

  SvaraRadera
 3. Jag kan tänka mig att det är vackert året runt!
  Ser ut att finnas mycket fint att titta på.
  Jag gillar dom miljöerna där man kan strosa runt och bara vara utan stress en stund=))

  SvaraRadera
 4. åh jag har vänner som bor där hela sommarn, har fått höra hur vackert det är och jag måste nog ta mig dit nån dag i livet, det ser man ju! :)
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera