söndag 9 mars 2014

Shoppingmecka

Åååh, så seeegt det var att ta sig ur sängen vid 05-tiden imorse. Vi var hos Hemnetknarkaren och hennes familj igår och kollade på Mello-finalen. Min favorit var Ace Wilder, men hon blev ju snöpligt snuvad på segern av Sanna Nielsen. Hur kunde den där sega balladen vinna? Vi kommer att hamna på plats 18 i europeiska finalen, sanna mina ord.

Imorse var det ju avfärd till Ullared som stod på programmet, men jag tog mig inte upp ur sängen förrän tio minuter efter schemat, trasslade runt i mörkret i trädgården för att ge kaninerna mat och sedan tankade jag bilen vilket ledde till att jag var typ en kvart försenad till min och Hemnetknarkarens mötesplats. Jag körde som en biltjuv, men kom ändå försent. När jag hämtade upp henne berättade hon att hon haft lika svårt att ta sig upp och kom fram bara en minut före mig. Ha, ha, ha, vi körde båda två som idioter för att vi trodde att den andra stod och hoppade av otålighet och väntade och så var vi lika försenade båda två.

Åh, vilka fynd jag gjorde på Ullared (eller Gekås, som det ju egentligen heter)! Urfina tavlor till hallen på övervåningen för endast 64 kronor styck och fler tavlor till sovrummet. Och nya kaffemuggar. Och en supersnygg kolafärgad väska. Och tusen klädesplagg till barnen. Och vårjacka till A. Och något jag ska lägga upp ett inlägg på lite senare som kommer att bli såååå snyggt! Ha en härlig söndagskväll!


De här två tavlorna köpte jag för 64 kr/st.


Det fanns en massa jättefina tavlor.


Gardinerna (de vita) till höger köpte jag till vardagsrummet.


Snygg väska som numera hänger på min arm, 179 kr.


Gissa vems shoppingvagn som är min och vems som är Hemnetknarkarens?

7 kommentarer:

 1. Vill också besöka Ullared... Kanske på semestertrippen i sommar! Ingen mello igår, istället hade jag ordnat Hjärtefest för maken som en överraskning! Blev mycket skratt och tårar på den festen... Söndagskram från kate
  PS. Supersnygg väska...

  SvaraRadera
 2. Har läst din blogg ett tag men förstår fortfarande inte - hemnetknarkaren, är det en riktig person? Eller en låtsasperson som du skriver om för att vara lite rolig?

  SvaraRadera
 3. Aha... det var idag det var den stora dagen D ;-) Hoppas ni hade trevligt och att du sover sött...

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se/

  SvaraRadera
 4. Jo, Hemnetknarkaren existerar i allra högsta grad. Hon är en av mina bästa vänner och maniskt intresserad av att surfa på Hemnet, därav namnet.

  SvaraRadera
 5. Jag är också sugen på en Ullaredsresa, har aldrig varit där. Men du - visst är båda vagnarna dina?!? Jag hör från andra att det är sååå mycket man brukar komma hem med! ;)) Susanne

  SvaraRadera
 6. Hej. Hemnetknarkaren här. Jag är fullt levande och det min vagn som inte innehåller så mycket. Det fanns ju inget kvar till mig som ni kanske förstår :) Den brukar inte vara så tom i vanliga fall;) Hälsningar hemnetknarkaren

  SvaraRadera
 7. God morgon :-)

  Här ligger jag hemma och är sjuk....hittade din blogg! Är inne och läser lite på de olika etiketterna...Gillar din blogg Skarpt!! Nu har du en ny följare :-)
  Skrattar när jag läser om "hemnetknarkaren" och dig och era turer ;) ;) :-)
  Har hemnetknarkaren en blogg?
  Ha en fortsatt bra dag :-)
  Kram från Mi

  SvaraRadera