måndag 24 mars 2014

Nytt på väggen


Nya tavelfynd från Ullared.Jag har ju glömt att visa er vad jag har satt upp sovrumsväggen, även det två fynd från Ullared. Jag har väldigt svårt att hitta fina tavlor. Eller rättare sagt tavlor som passar min plånbok så de här två blev jag väldigt nöjd med.

Min mamma har börjat måla egna tavlor och hängt upp på väggen. De är abstrakta och jättefina. Det är inte dåligt att börja som konstnär när man nästan är 70 år. Jag skulle också vilja måla, men var hittar man den tiden mellan jobb, badande av barn, tandborstning av barn, läxläsning med barn, matande av barn, mockning av kaninskit efter 14 kaninungar (!!!) ja, listan kan göras oändlig.

Jag skulle egentligen vilja vara mer kreativ än vad jag är, men den här bloggen är väl ungefär det jag hinner med. Men när jag blir pensionär, då får Van Gogh se upp, för då ska jag måla solrosfält så det sprutar ur penseln! Mitt öra tror jag att jag låter sitta kvar.

3 kommentarer:

 1. Underbart söta kaninungar!!! Länge sedan jag besökte Ullared, man kanske skulle ta en tur dit framöver! :) Ha en bra vecka! Kram Ewa

  SvaraRadera
 2. Ullared levererar.
  Jag skulle också vilja hinna vara mer kreativ än jag faktiskt hinner i dagsläget, vilket trots allt är rätt mycket ändå. I alla fall fram tills nu, när c-uppsatsen drar igång.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det blev! Riktigt bra inköp /hemnetknarkaren

  SvaraRadera