torsdag 27 mars 2014

Inställt


Welcome to the jungle!

Vi hade planerat att åka en helg till Köpenhamn i vår med en annan familj. Men det är inställt. A jobbar nämligen den enda helgen vi alla kan åka. Tråkigt, men Köpenhamn finns ju kvar.

Just nu planerar vi istället hur vi ska kunna gräva bort så många rabatter som möjligt i vår trädgård. Den är som en djungel just nu och barnen kan knappt röra sig förrän de fastnar i någon vinbärsbuske. Sonen vill ju gärna sätta upp studsmattan, men den får stå på högkant mellan all växtlighet för tillfället. Nästa fredag kommer ett företag hit och ska ge en offert på vad det kan komma att kosta att gräva bort hela härligheten.

A mumlade något om att det blir billigare om vi gör en del själv. Och hur ska det gå till, undrar jag då. Han har ont i ryggen, jag springer bara bakom knuten och gosar med kaninerna och barnen är bara tre äpplen höga och orkar knappt lyfta varsin spade. Nej, det är nog bara att köra in en bulldozer och riva upp varenda rhododendron. Så skönt när allt är borta (Förlåt alla trädgårdsälskare!)! Då ska jag också hoppa på studsmattan i pur glädje.

3 kommentarer:

 1. Jag hade behövt en bulldozer som kom och lämnade en massa fina blommor och träd! Vi har typ bara en gräsmatta!
  Låter som en bra idé att leja bort tycker jag!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt med Köpenhamn skulle jag skriva också!
  Jag ville åka dit till påsk men danskarna verkar gå in för det här med helgdagar och allt
  Är typ stängt! Inte så roligt då!

  SvaraRadera
 3. Synd på resan! Släng inte bara bort allt vackert i trädgården bara, erbjud glada grannar eller lokala trädgårdsentusiaster ett komma och välja lite. Du kommer bli kvarterets hjälte! /susanne

  SvaraRadera