söndag 2 mars 2014

Det vackraste namnet

Jag har hittat ett riktigt drömställe på Hemnet som ligger på ett ställe med det fantastiskt vackra namnet...Kabusa. Kan man annat än trivas på ett ställe som heter Kabusa? Vi bor på ett område som heter Möe. Inte möe vackert, det inte. Men vårt förra hus låg på ett område som heter Mariero, det är väldigt fint tycker jag.

Men det vackraste namnet på ett hus eller område är ju ändå...Junibacken. Filmerna med Madicken på Junibacken är ju helt underbara. Inredningen i huset hon bor i är ju så fantastiskt fin. Jag tror att de är inspelade i Söderköping och har ofta tänkt att dit vill jag åka.

Något väldigt spännande hände just! Jag gick ut för att ge kaninerna kvällsmaten och min andra kaninhona hade förmodligen precis fött sina ungar för hon satt över boet. Men när hon såg mig förstod hon väl att det vankades mat och sprang fram till burdörren. Jag såg att det rörde sig i halmen så jag hoppas verkligen att hon täckt över och bäddat in ungarna ordentligt, annars kommer de att frysa ihjäl. Den som lever (dåligt skämt) får se.


Huset ligger i Ystads kommun och är 159 kvm stort.


Det kostar 2,9 miljoner kronor och är ju bara så fint!


Den svenska sommaren blir inte vackrare än så här...


Fräscht och somrigt med turkost.


Underbart vitsåpat trägolv.


Underbart badrum.


Här skulle jag sova sååå bra!


Huset är vackert även på utsidan.6 kommentarer:

 1. OMG!!! Jag säljer vårat BUMS och flyttar dit direkt!
  Sjuuuukt fint!
  Vad kul med alla kaninungar! Vår lilla Murre blir lite pervers mot mig varje gång jag har en lite päls-aktig tröja på mig. "-Woooow!! vilken läcker hona! tänker han väl... hahaha!
  KRAM och ha en fin vecka!
  Judita

  SvaraRadera
 2. Oj sicket fint hus och du - Söderköping är bara såååå mysigt så ta ett tillfälle och åk dit!! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Åååååååååååååå såååå vackert!!!
  Så ljust o fräscht!!! Vi har just beställt takbjälkar som vi ska sätta upp i vardagsrummet. Blir till att hugga en del för min man då;-) Dessa i riktigt trä kostade ungefär en sjättedel som fejk kostar... Hmm.
  Lycka till med tillökningen nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Super vackert, det ligger på härliga Österlen så inte konstigt. Det finns så många fina ställen där så man blir helt sjuk :) tack för att du visade

  Anna

  SvaraRadera
 5. Vilket ställe!
  Skulle lätt kunna trivas där=))

  SvaraRadera
 6. Men jisses vad jag vill bo där:)

  SvaraRadera