söndag 2 mars 2014

Helt otroligt!

Jag älskar Martin Stenmarcks låt När änglarna går hem. Lyssna här. Men gick den vidare till finalen? Nej. Istället skickar de vidare Bröder, ett förskräckligt pekoral. Jag satte på Stenmarcks låt igår när A lagade mat och dansade för honom. Han stoppade huvudet väldigt nära fläskkotletterna i stekpannan så att han slapp se DET pekoralet, ha ha!

Idag är det söndag, städdag. Och kanindag. Imorse plockade jag fram ungarna en efter en i boet och de var ju bara sååå fina. Mamman var mutad med sallad så hon glufsade i sig helt obekymrad om att jag kunde vara en galen kaninnappare.

Igår svängde jag snabbt förbi Blomsterhallen och vilka fina grejer de hade fått in. Men vårblommorna var nog det bästa. Det fanns redan penséer att köpa. Det vågar jag mig inte på riktigt än, men visst känns det som vår i luften? När börjar ni köpa vårblommor att ha vid ytterdörren? Ha en härlig söndag så syns vi lite senare!


Fina kaffeburkar i retrostil, fanns också för kakor.


Blir man inte sugen på lite penséer på yttertrappan?


Den här supeläckra aprikosa vinterrosen fanns för det förskräckliga priset 198 kronor. Huua!


Primulor eller jordvivor, som de också kallas, fanns i en massa läckra varianter.

1 kommentar:

  1. Jag är jättesugen på lite vårblomster vid entrén, ska försöka hålla mig lite till :) Gillar dina nya sovrumsgardiner, härligt med lite färg.
    Ha en härlig söndag!
    Kram

    SvaraRadera