torsdag 13 mars 2014

En nostalgitripp!


Min fina nya väska från Ullared! Ett jättefynd för 179 kronor!Den har ett ursnyggt foder i kritvitt och mörkbrunt.

A hämtade barnen hos deras mor- och farföräldrar efter jobbet och vi hade lovat dem att vi skulle ha en riktig myskväll. Det började inte bra. A råkade stöta till lillans ben med knäet i vår trånga hall så hon började gråta. Sedan skulle de dela upp lösgodiset jag köpt till dem, mellan sig. Det tog 4,5 sekunder sedan vrålade sonen som en mistlur och lillan skrek. Tänk om någon fick en godisbit som den andre ville ha? Oh, ve och fasa! Mera skrik!

Till slut lyckades vi alla slå oss ner i soffan med godis, popcorn och dricka och såg på "Jönssonligan dyker upp igen". Åh, vilken nostalgitripp! Allt var så gulligt och mysigt och vad jag skrattade åt Sickan och Harry och allt dumt de hittade på. Det var faktiskt en jättebra familjefilm som tiden inte sprungit ifrån trots att den gjordes 1986. Rekommenderas starkt!

Sedan skulle barnen duscha. Mera skrik och vrål. Men nu ligger de i sina sängar och jag ska ta mig en kvällskopp kaffe. Hoppas du har haft en lika härlig kväll som mig. För den blev faktiskt bra, trots ett antal ilskeutbrott.

Och vet ni vad? Jag har lyckats hitta en affär som ska lägga upp mina nya vardagsrumsgardiner. Så nu är lyckan total!

3 kommentarer:

 1. Gap skrik och vrål du är inte ensam! En tvååring med järnvilja och en nioåring i någon typ av för puberteten
  Trevlig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Här är det också skrik och vrål!;-)
  En pubertal på 11,5år, en på 4,5 år och en på 3 år.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygg väska, glömde jag skriva! Kram

  SvaraRadera