tisdag 11 mars 2014

Idag hände det!


Supersnygg matta. Ikea.


Fantastiskt fin kudde med repmönster- tryck. Kolla priset, bara 100 spänn! Ikea.

Ja, idag hände det! En av hankaninerna fick vår-feeling och slängde upp baken och fyrade av en kisstråle över hela mig. Nice? Not so. Han åkte in i buren illa kvickt, kan jag säga. Det sägs att det är ett sätt att markera revir. Jag vill då inte vara en pissnisses revir, kan jag säga.

Jag har köpt nya, jättefina gardiner till vardagsrummet på Ullared, men jag tänker INTE lägga upp sex gardinlängder. Idag fick jag tips om en affär som syr upp gardiner, men typiskt nog hade de lunch när jag knackade på. Hoppas, hoppas, att de kan sy upp dem, för annars kommer det dröja till midsommar innan gardinerna kommer upp. År 2023.

Ikväll ska jag börja se en intressant serie, i alla fall för oss som gillar hästar. Den heter "Ryttareliten" och handlar ikväll om familjen Zetterman och pappan, landslagsryttaren Royne, som lämnade hela familjen och deras hästverksamhet för en mycket yngre kvinna. Spännande och tragiskt. Vad är det med män och yngre kvinnor egentligen? Hur många gånger hör man en kvinna bli ihop med en 25-30 år yngre man? Sonen har nu inte pratat med sin pappa på tre år. För mig skulle en ny man aldrig vara värd att offra relationen till mina barn för. Men så är jag ju ingen landslagsryttare heller, utan klarar nätt och jämt av att tränsa en shettis.

2 kommentarer:

  1. Det var en mindre trevlig upplevelse det!!
    Jag syr oftast upp gardiner på maskin, det går snabbt o oenkelt:-)
    Men gör bara ett rum åt gången så känns det inte oöverstigligt... OM du inte får tag på dem i affären alltså;-)

    SvaraRadera
  2. Ingen snäll kanin det där ;) De har fått in en hel del nytt snyggt på Ikea, kram Suss

    SvaraRadera