söndag 16 mars 2014

Ni är på hugget på helgenJag älskar mina nya koppar.


Ska försöka sätta upp de nya tavlorna i sovrummet idag.

Jag har försökt kartlägga er som läser här inne. Det jag har kommit fram till är att ni är som flest på helgerna. Igår hade jag 336 besökare, vilket är cirka 50 mer än det brukar vara på vardagarna. Som mest har jag haft drygt 450 besök på en dag. Om jag lämnar kommentarer någonstans stiger naturligtvis besöksantalet eftersom den som fått kommentaren brukar kika in här och de som läser kommentarsfältet likaså.

Det här med kommentarer är lurigt. En del skriver väldigt genomtänkta, tankeväckande kommentarer. Då får man ju råångest och vill ge en lika bra kommentar tillbaka. Det brukar sluta med att jag skriver :"Så fint du har det hemma!" Jamen, hallå! Ursäkta alla ni som fått en sådan pinsamt kort kommentar av mig. Det är inget illa ment, men de flesta av er har ju jättefint hemma och då känns det som om man vill påpeka det och inte dra något långt citat av Nietschze.

Jag har aldrig fått en enda hatkommentar hittills. En gång var det en person som påpekade att jag borde byta ut färgerna på mina badlakan, då skulle det bli snyggare i mitt badrum, men det kan väl mest klassas som ofint, inte som hat.

Nu ska jag städa, hurra! Ja, det är faktiskt hurra för här behövs en rejäl insats, helst med en grävskopa. Vi syns sedan!


5 kommentarer:

 1. Roligt med så många besök, och du har nog
  rätt, helgerna hinner man ju blogga mer. Fast
  riktigt soliga varma dagar sjunker siffrorna som
  en sten. Och visst blir kommentarerna lite olika,
  vissa dagar går det inte och få till något snitsigt
  alls. Hoppas du får en solig fin dag.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Hhihi, hos mig är det på söndagskvällarna och på vardagskvällarna efter 22 :)
  Jag har fått några knepiga kommentarer genom åren, men dem skiter jag i.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tycker söndagar och måndagar brukar vara mest besök. Jag älskar den där dialogen man har med sina läsare, inte alltid man hinner med att skriva kommentarer så mycket som man önskade bara...

  Så söta kaninungar ni har fått! Ska du behålla någon eller har du köpare? Här blir inga ungar, skit med. Ryker väl på att köpa en ny hona för ungar vill jag ha...

  Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en hemsida www.mellerudskaniner.se där jag annonserar ut ungarna om ett par veckor. Får se om jag får dem sålda, men det tror jag nog. Vad tråkigt att det inte funkade med ungar för din del. Bättre lycka nästa gång!

   Radera