tisdag 13 augusti 2013

Det gröna guldet


                                                      Mumsfilibba!

Igår såg jag till min stora förtjusning att matbutiken hade börjat sälja det gröna guldet, svenska äpplen. Jonagold, Golden Delicious och allt vad de heter smakar ju ingenting jämfört med svenska äpplen. Jag köpte tio stycken och jag och lillan gjorde en äppelpaj. Jag, lillan och sonens kompis tyckte att den blev jättegod. Sonen tog en tugga och skrek sedan: "Blä! Äckligt!" Hans omdöme när det gäller bakverk är dock inget att lita på. Han gillar nämligen bara chokladbollar och dammsugare.

Idag har vi haft en jätteskön, lugn dag. Sonen sover över hos en kompis och vi andra i familjen har varit och ätit våfflor på en våffelstuga. Jag gick hem från våffelstugan så jag känner mig ändå lite nyttig. Nu vankas det pizza för A och lillan. Jag är alldeles mätt fortfarande efter räksmörgåsen jag (också) smällde i mig på våffelstugan.

Imorgon ska jag försöka ta mig iväg till ett riktigt fint ställe för oss som gillar heminredning. Faktiskt det allra bästa stället. Vad det är för butik? Det visar jag dig imorgon!

5 kommentarer:

  1. Har oxå smällt i mig en underbar räktrål idag, men stället för en äppelkaka blev det tryffel, inte så dumt det heller. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Gott med äpplekaka...det blir det kanske till helgen här hemma.....Kram Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Mmmmm, massor av smarrigheter med andra ord :)

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Nu blev jag nyfiken på vad det kan vara för butik =)
    Ha en toppen fin dag, kram

    SvaraRadera
  5. Mums, va gott med äppelpaj!! Och resten lät inte heller dumt... :)
    Undrar vilken butik du menar... :) Ha så skoj där i alla fall!
    Kram kram

    SvaraRadera