söndag 4 augusti 2013

Nära döden-upplevelse


                                                              Vidriga gräsmatta!

Idag skulle vi klippa gräset vid sommarstuga. Vi drog ut åkgräsklipparen ur skjulet och vred om nyckeln. Inte ett ljud. Batteriet hade laddat ur. A tog med barnen till ett barnkalas och jag bestämde mig för att klippa vår 2000 kvadratmeter stora gräsmatta med vår vanliga gräsklipppare, som dock inte är självgående utan man måste trycka den framåt med handkraft. Very bad idea.

Det var en nära-döden-upplevelse, kan jag säga. Var 15:e minut fick jag avbryta klippandet, gå in och lägga mig på soffan och bara flåsa och hoppas att jag inte skulle få en hjärtattack. Det var 25 grader varmt ute och gräsmattan kändes oäääändlig. Men nu är den klippt och jag känner mig vingklippt. Musklerna darrar fortfarande av ansträngningen. Det här gör jag aldrig om.

Men under en av mina flås- och nära döden-attacker gick jag över till grannens loppis och köpte en jättefin plansch som jag ska ha i vardagsrummet i nya huset. Underbart vacker!


                               Underbar växtplansch föreställande champinjoner


                               Den här kommer att passa perfekt i det nya huset.
1 kommentar:

  1. Kul att du hittade till mig! Trevlig blogg du verkar ha. Vansinnigt kul att ha ett nytt hus att flytta till och inreda.

    Ha en fin söndagskväll!

    Kram Lena

    SvaraRadera