tisdag 6 augusti 2013

Kärleksminnen från förr


                               Fejat och fint kök efter akutinsats i eftermiddags.


                                          Jag gillar de retromönstrade hissgardinerna. Skål köpt på loppis.

Kaklet är svartgrått och inte vitt som allt annat i huset. En kompis valde ut det och jag blev riktigt nöjd.

Idag slutade jag tidigare och hann hem före de övriga i familjen. I ren eufori över detta städade jag köket så att A slapp det för en gång skull. Han har ju annars hand om både hem och barn till största delen eftersom jag jobbar så långt bort.

Igår packade jag första den flyttlådan (inte en dag för tidigt!). Jag städade ur en byrå och i den låg dagböcker från gymnasietiden som jag inte kunde låta bli att kika i. Vilket självförtroende jag hade! Snygg tyckte jag att jag var och mitt största bekymmer verkade vara om jag skulle ha roligt på nästa disco eller inte. Jag hittade också en massa lappar med telefonnummer till olika killar inklistrade i dagboken. Men jag minns inget av namnen, så några romanser verkade lapparna inte leda till.

Vad som gjorde mig ännu mer nostalgisk var de kärleksbrev som jag hittade som jag och A skrev en sommar till varandra för exakt 15 år sedan när vi jobbade på olika orter. Vilka kärleksförklaringar vi gav varandra, mina något mer mångordiga än hans! Tänk att vi nu, exakt 15 år senare har två ljuvliga, jättegoa barn och ett fantastiskt roligt liv ihop. Nej, nu känner jag för att börja gråta, så rörd blir jag. Jag får ta och sluta skriva. Och sluta läsa dagböcker och börja packa istället.

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga kärleksminnen :-)
  Oj vad du pendlar, då flyttar ni närmre jobbet??
  Tack för titten hos mig så jag hittade hit :-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi flyttar 6 mil närmare mitt jobb. Gud så skönt!

   Radera
 2. Kärleksbrev, vad härligt!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Meeeeeeen va fint!!!
  Så sött med kärleksbrev <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart kök :) kram Diana

  SvaraRadera