fredag 16 augusti 2013

Problem


                                  Vår fina Wilma-säng från Mio. Snart ett minne blott.

Idag var vi i vårt nya hus för att mäta. Mäta rummen så vi vet hur vi ska ha sängen i sovrummet, hur långa gardinerna ska vara, om sonen får in den våningssäng han har sett ut i sitt nya rum. Och problemen hopade sig snabbt.

Det visar sig nu att min fina, fina Wilma-säng som jag köpte för tio år sedan är för hög. Sovrummet är cirka 20-25 kvadratmeter stort, men har snedtak och då ryms inte den höga gaveln. Det känns verkligen jättetråkigt för Wilma är den finaste säng jag sett. Men det är inget att be för. Vi får köpa lösa ben till sängen och vara utan gavel och sängramen får säljas på Blocket- som allt annat känns det som just nu.

Det visade sig också att den klädkammare som vi hade tänkt ha som arbetsrum är betydligt mindre och smalare- och med snedtak (detta evinnerliga snedtak!)- än vad vi mindes så där får man knappt in en pinnstol. Ett skrivbord får ryka. Ut på Blocket. Tur att det är efterfrågan.


7 kommentarer:

 1. Tråkigt när man inte kan det som gillas fortfarande. Här har vi beställt en ny säng men det blev en svart (vitt tyg fanns inte) Continentalsäng men det får bli mycket vitt till den ;)
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Inte lätt det där när man minns ett rum som större än det är och snedväggar stjäl mycket utrymme. Hoppas att ni får till det på bästa sätt ändå.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Nej va trist att ni ska behöva göra er av med den vackra sängen..!
  Men det blir säker bra ändå ska du se:)
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Så trist att behöva sälja kära ting.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Går igenom samma sak här hemma, allt har åkt upp på blocket känns det som sedan vi byggde om vårt kök:) Så spännande det ska bli att följa ert projekt . kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Köp vårt hus!!! ;-) Hihi Inga snedtak! ;-)))

  Fin säng förresten, tråkigt att ni måste sälja den!

  Kram Åse


  P.s
  Skippa gärna ordverifieringen. Lättare att kommentera då. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på att jag hade ordverifiering, för det hade jag inte koll på själv. Den ska jag ta bort.

   Radera