torsdag 29 augusti 2013

Är det dags för färg nu?


                                                                            Fult.


                                                                              Fult.


                                                                           Fult.


                                                                          Fult.

I nya Ikeakatalogen är det maaaassor av färg. Knallgula lampor, julröda stolar, ja, en kaskad av knalliga färger helt enkelt. Och jag känner mig väldigt kallsinnig. Jag vill INTE ha en pippigul stol i mitt vardagsrum. Men det känns som om Ikea designers tröttnat på den vita mellanmjölks stilen och i ren protest doppat alla produkter i regnbågens färger.

Jag kände mig jättefeg och trist när jag beställde helvita tapeter till större delen av nya huset. Men jag har haft väggar som haft samma nyans som triangeln som signalerar att något är giftigt och så kul är det inte att vara tvungen att ta fram färgrollern vartannat år för att man tröttnat.

Är det någon som hakar på den här knalliga färgtrenden? Eller finns det fler fegisar där ute som kramar sina vita färgburkar lika hårt som om de innehöll guld?


2 kommentarer:

 1. Håller med DU!
  Näää hu, dessa grälliga färger är inget för mig. Nä, jag hakar hellre på naturtrenden då. Några kuddar med sjurmotiv och lite dova toner istället. Väggarna förblir vita, så det så!

  SvaraRadera
 2. Instämmer!
  Det ser ju inte riktigt klokt ut. Visst, färg är kul men man har ju inte råd att köpa nya möbler hela tiden. Jag tror att man tröttnar snabbt på de grälla färgerna. Vet inte hur Ikea-gänget tänkte här när de slängde in så starka färger på alla möbler. Dagis kanske? ;)

  Ha det gott!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera