tisdag 27 augusti 2013

Stressigt, stressigt


         Rustakartonger är inte en särskilt snygg inredningsdetalj. Det ser jättetrist ut här hemma nu.


       Jag och A har ett bokbråk. Jag hatar bokhyllor i vardagsrum. Han vill ha tre stycken i nya husets vardagsrum. Jag känner inte att jag håller på att vinna. Gaaaah!

Den här veckan är helt galen! Maken jobbar kväll och jag jobbar 12 mil hemifrån. Tre dagar den här veckan jobbar jag också nästan 12 timmar per dag. Dessutom ska bankpapper inför husköpet skrivas på, barnen har nya fritidsaktiviteter de ska skjutsas till och vi ska packa och däremellan skulle man ju helst vilja hinna äta, duscha och sova, men det känns tveksamt om det hinns med.

Nästa måndag får vi nycklarna till huset! Som jag längtar! Vi möblerar febrilt i huvudet här hemma, men hur vi än vrider och vänder på alla byråar, skåp och sängar så får helt enkelt inte allt plats. Så nu ska några finare möbler som jag inte är hundra procent förtjust i köras till ett auktionsverk.

Föresten, vad tycker ni om nya Ikea-katalogen? Pippigult! Chockorange! Parkbänksgrönt! Jag säger bara det: Kommer. Aldrig. Över. Min. Tröskel.

4 kommentarer:

 1. Ikeas nya är inte riktigt min stil...
  Även om jag tycker att färg är fint så har jag lite svårt att leva i starka färger.

  Bokhyllor...jag vet den känslan.
  Själv vägrar jag sånt men är man två så är det inte lika enkelt ju=))

  Skön dag till dig/Hannis

  SvaraRadera
 2. Jag håller på Andreas - fler bäcker och bokhyllor :) Men gissar på att du inte kommer berätta det för honom... ;) För övrigt har jag också svårt att förlika mig med nya Ikea-katalogen. Hittade knappt något fint alls, tråkigt.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni kan komma på någon kompromiss med hyllorna! Han kanske kan ha dom i garaget?? ;-)
  Nä Ikea katalogen har väl sett bättre ut! Skönt att dom inte tagit bort rullgardinerna, eller iaf inte gjort dom i någon chock färg

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hinner knappt läsa mina inredningstidningar och maken läser aldrig så våra böcker åker upp på vinden..

  Men ett par snygga loppisfyndade skåp med stängda dörrar så man slipper se böckerna kanske vore en kompromiss?

  kram Mia

  SvaraRadera