fredag 30 augusti 2013

Nytt kök

Köket i det hus vi har köpt är inte jättefult, men inte riktigt min smak och inget jag vill ha kvar i längden. Furuluckor och grönt kakel. Njaaaaa....Men vi orkar helt enkelt inte ta tag i en köksrenovering just nu. Det räcker mer än väl med all annan renovering och flytt.

Men jag kan ju inte låta bli att titta runt och bli inspirerad. Köket är rätt stort, minst 20 kvadratmeter skulle jag tro, så det skulle, med rätt planering, kunna bli jättefint. Jag tänker mig ett vitt lantkök (naturligtvis) och ljusa tapeter. Gammaldags porslinsköksho är en dröm som jag inte vågade förverkliga i vårt nuvarande hus när vi renoverade köket här, men det ska jag ha nästa gång. Jag har dock hört att den från Ikea är väldigt känslig och lätt blir repig? Någon som vet eller kan tipsa om ett annat märke?

Så här hade väl inte varit så dumt att ha det när man kommer ner på morgonen för att dricka sitt morgonkaffe:
                         
                                               Mörka takbjälkar gör hela det här köket                                       Lantligt och rustikt. Kanske lite fööör lantligt...

3 kommentarer:

 1. Snygga kök! Men jag gillar oxå mest det översta mer min stil. Önskar en trevligt helg o hoppas ni får lite lugnt i helgen oxå, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Det översta är så fint!
  Vi köpte nytt kök för några år sedan, vita luckor med bänkar i valnöt, vi är jättenöjda med det.
  Önskar dig en bra helg!
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Fint, det översta!
  I torsdags var det kökstema hos "FABRIKEN",och jag visade så klart vårt kök, som jag tokgillar ;) Kanske hittar du någon inspiration där? :)
  Trevlig helg!
  Kram/Maria

  SvaraRadera