fredag 8 augusti 2014

Vitt vin och räkor och superhjältar

Ja, det var vad vi åt igår under vår barnfria kväll. Så enkelt och gott! Men A visade sig ju ha smällt i sig en pizza på lunchen, så han åt minsann inte mer än en åkersork. Sedan åt jag Texas pecanglass direkt ur burken och vi pratade om superhjälte-filmer i en timme. Ni vet, filmerna om "Thor", Captain America" och de bästa nämligen "Iron Man"-filmerna. Vi var rörande överens om att Robert Downey jr., som spelar Iron Man är som sin rollfigur i verkliga livet.


Kvällen igår var ju heeelt lovely!

Sedan såg jag ju Ernst förstås, men det här programmet blev faktiskt en riktigt besvikelse. Ärligt talat, vem orkar hugga ner en halv skog för att släpa in en superful egenhändigt snidad gudatron in i buskarna och sedan sitta där och uggla? Möjligtvis Thor och Iron man, men jag är vare sig den ena eller den andra. Och vem orkar sitta och teckna av ett tapetmönster, åka 80 mil för att få den upptryckt igen? Kostnaden för det lilla äventyret hade ju varit väldigt intressant att bli informerad om.

Imorgon är det rena arbetsläghret som väntar. Först ska vi åka före klockan 07.00 på morgonen och vara med på sonens fotbollscup och sedan ska vi åka 10 mil till ett par kompisar och tillbringa kvällen där. Roliga saker visserligen, men jag kommer nog vara lika mör på måndag som idag fredag. Vem har sagt att helgen är till för att vila upp sig?1 kommentar:

  1. Ha ha ha, och jag som tänkte att "en sån oas såg allt mysig ut, att sitta o sippa på ett glas rosé och bläddra i en tidning eller nått.." ;-)
    Ja, om nån högg upp den där lilla oasen till mig då;-)
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera