tisdag 19 augusti 2014

Höstprakt
Efter en riktigt rörig och sönderstressad dag bestämde jag mig för en belöning. Jag rattade till Blomsterlandet och köpte bollkryss. Bollkryss är väl ändå det ultimata hösttecknet? När folk har bollkryss och silvergirlang i krukorna, då är det kyligare tider å färde.

Visst kan man göra sina egna krukuppsättningar, men ärligt talat, ibland vill man bara ställa upp en kruka utanför dörren och så är det bra med det. Inte köpa blommor, jord, rosetter och en massa lecakulor och gud vet vad och sen stå och klia sig i huvudet (med jordiga fingrar) för att få det att bli snyggt.

Igår såg jag på Idol. Jag tyckte att det var riktigt bra. Det känns som om den här juryn är mycket mänskligare och varmare än vad den gamla juryn med Kishti Tomita och co. Jag gillar verkligen Anders Bagge, han verkar vara så mysig och snäll. Nej, nu ska jag fiska upp barnen ur badkaret och sedan får det bli Idol ikväll igen.

Vi ses!2 kommentarer:

  1. Bagge är min Idol haha han är ju så härlig. Jag måste också köpa en eller tv kryssbollar och ljung det gillar jag. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Fråga mig inte hur det gick till, men jag har lyckats vattna en bollkryss till en halv död... Får de om den repar sig.
    Bagge är ju bara för härlig, ser så kramgo ut! Men annars så skäms jag så förskräckligt att det blir jobbigt ibland när jag tittar på Idol...
    Onsdagskram från Kate

    SvaraRadera