söndag 10 augusti 2014

Premiär!


Åkgräsklipparen som ska rädda oss från grannarnas missnöje.

Idag ska den här apparaten användas för första gången. Hoppas, hoppas bara att den funkar nu för vi har inte klippt gräset vid sommarstugan på 3,5 veckor. Grannarna kommer snart att lyncha oss och skriva protestlistor till vägföreningen om att vi ska vräkas.

Igår var vi på fotbollscup hela dagen och på eftermiddagen körde vi i sporrsträck hem till ett par gamla vänner som vi inte träffat på länge. Vilken kväll! Vi blev bjudna på tacos och tacos är ju en hel vetenskap och alla har sina egna olika tillbehör. Våra kompisar hade fetaost, guacamole och minitubs, inget av det har jag haft till tacos tidigare och de använde inte gräddfil. Men det blev jättegott! Och vi bjöds på hembakad bärpaj och vin och började prata om att göra en weekendresa tillsammans under höstlovet till Stockholm. En riktigt härlig kväll.

Nu ska jag och lillan göra oss i ordning och förhoppningsvis möta upp A och sonen i sommarstugan när sista fotbollsmatchen spelats. Det är soligt, vindstilla och kommer att bli en underbar söndag. Vi ses lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar