söndag 3 augusti 2014

Bra dag!


Jag och A blev fotade av lillan under fikastunden.

Åååh, en sådan härlig dag vi hade i stugan igår! Våra bästa vänner och deras barn kom upp till stugan och vi åkte och badade och hade med oss fika. Det var ungar och bullar överallt och fullt sjå med att hålla reda på så att allas små huvuden var över vattnet när vi skulle bada, men med gemensamma ansträngningar gick det.

Vi hade så kul så vi bjöd in alla på grillning på kvällen och vi hade tur och lyckades precis skrapa ihop mat  i kylen så att det räckte till alla. Barnen fick i och för sig korv och inte karré som vi vuxna, men de klagade inte. Sedan drack vi rödvin (det hette Morgon och var heeelt ljuvligt) och skrattade och tjoade i flera timmar. Sedan åkte vännerna och lämnade kvar barnen som sov över hos oss.

Vädret var helt fantastiskt igår!


Det är så skönt när man kan torka kläderna utomhus.


A studerar instruktionsboken till nya åkgräsklipparen. Det tog lite tid, men till slut startade den!

Imorse skulle jag och A testa nya åkgräsklipparen. Men vi hann inte köra mer än 10 meter med den så började det ösregna och jag menar verkligen ösregna! Det var som om vi stod i en dusch. Det blev ju tyvärr alltså inte klippt något gräs i dag heller. Men gud en sådan bra åkgräsklipppare vi köpt! Den for fram som ett jehu så nu kommer vi säkert att klippa gräsmattan på högst halva tiden mot förut. Alltid något att se fram emot.

2 kommentarer:

 1. Det är så kul att följa er gräsklipparföljetong! Tänk att något så vardagligt kan vara så roligt att läsa om :) på semestern går jag också in i dvala och tänker att nu är jag LEDIG.... Tråkjobben blir ändå gjorda när (om) andan faller på.
  Tack för fina kommentaren, får bara inte till det riktigt. Vi bor ju här i väntan på att "rätt" hus dyker upp men det kan ju ta tid. Kan också vara ledighetslatheten som gör att vi bara badar, matar mörtar och gör andra skojigheter istället :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med sådana dagar :) Känner igen det där med att kolla att alla barnen är ovanför ytan *haha* problemet är bara att mina älskar att vara mer under än över.
  Kram och njut av dagen

  SvaraRadera