onsdag 6 augusti 2014

Övergivet

En trädgård behöver skötas. Jag vet ju det. Men min sköts inte det minsta. Jag gick en runda ikväll och växtligheten väller helt ohämmat fram. Jag såg flera klematis som ju är klätterväxter och ska bindas upp på något sätt. De hade vuxit så vilda att de kastat sig ut från spaljén och hängde som döa sillar framåt. Tur att jag inte har anlag för dåligt samvete. Till hösten får vi väl ta fram någon sax och klippa lite i barken på dem eller gräva upp några rötter eller....ja, vad man nu gör.


Den här rosen har börjat blomma om. Den är helt fantastiskt vacker!


Stora mörkröda rosor, även de blommar om.


Här ser ni klematisen som nästan helt släppt taget om spaljén och försöker sig på friluftsakrobatik.


Ännu en klematis som klättrar på blomgrannarna än i spaljén.

Imorgon är det återigen dags för oss att ha en barnfri kväll. Eftersom barnen är på sommarfritids och inte trivs något vidare där, så har våra föräldrar dem en gång i veckan under den här perioden. Lyxigt för mig och A! Han vill gå på bio och se "Guardian of the galaxy" som han såg i helgen och tyckte var helt otroligt bra. Jag vill inte slösa en kväll som jag kan få göra bara ingenting på att sitta i en biosalong. Dessutom är det ju Ernst! Det vill jag INTE missa! Förra avsnittet var ju sååå bra! 

Nej, nu ska jag ta och dricka lite kvällskaffe och se en film med barnen och bara softa. Ha det gott!


3 kommentarer:

 1. Näää, det kan man ju bara inte missa..!!! Men jag såg det på play igår kväll då jag inte såg det förra veckan eftersom vi inte var hemma då. O tänk imorogn kväll ska vi gå o lyssna på Agnes så då missar jag imorogn gen, så jag mååååste ju se det på play på fredag så ääär det bara:)
  Så jag röstar med på tv-soffan istället för biosalongen i morgon kväll för dig;-)

  SvaraRadera
 2. Här växer det mig över öronen, men jag har varken haft lust eller tid för trädgården. Ernst är bäst!/Susanne

  SvaraRadera
 3. Visst tar trädgården sin tid. Det gäller att prioritera rätt. : )) Kram Anita

  SvaraRadera