måndag 29 december 2014

Hej då!


Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen. Jag har tyvärr så mycket att göra, både jobbmässigt och privat, att jag inte kommer att hinna ägna mig så mycket åt den i framtiden. Tack ändå för att ni varit inne här och läst! Må gott!


8 kommentarer:

 1. Neeeeej vad tråkigt! Jag är dålig på att kommentera men har följt dig dagligen och njutit av din humor och ditt allvar. Du är unik och det märks att du jobbar med ord. Kan ändå förstå dig som är mitt i småbarnslivet och fullt med jobb men oj vad jag kommer att sakna dig. Ett litet inlägg en gång i veckan?
  Kraaaaam

  SvaraRadera
 2. Oj, nu skulle jag svara på era fina kommentarer och då råkade jag radera Ekenäslivs kommentar. Sorry! Tack för de fina orden. Vi får väl se. Kanske tycker jag att det är för tråkigt att vara blogglös och kickar igång den igen. Ha nu ett härligt nytt år!

  SvaraRadera
 3. Men neeej vad tråkigt! Förstår dig dock, det är inte lätt att hinna med allt man vill.. Vill du ses nån gång vet du var jag finns!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med, så tråkigt. Jag har skrattat åt dina inlägg men inte alltid skrivit något. Förstår dig och känner likadant ibland. Må så gott.

  SvaraRadera
 5. Vaaa...Nej! Så ledsamt :(
  Kommer sakna att följa dig och dina inlägg, önskar dig All lycka till o Gott Nytt År.
  Kram från Mi :)

  SvaraRadera
 6. Tråkigt! Har gillat ditt sätt att skriva, många skratt har det blivit.
  Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt! Men jag förstår dig. Lycka till med allt det andra. kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Lycka till med allt och njut av livet!!

  Kram Milla

  SvaraRadera