lördag 27 december 2014

Otäckt


Det är tråkigt att granen snart ska hivas ut.


Nej, ingen matta och ingen lampa och inget hörnbord- än.

God morgon! Usch, igår morse hände något riktigt otäckt! Jag skulle jobba och åkte iväg 06.40. Jag har cirka 45 minuter till jobbet och jag var så trött så jag somnade! Jag vaknade av att bilens hjul hamnade på den räfflade ytan vid vägkanten som just är till för att få liv i de som nickar till bakom ratten. Jag fick in bilen i körfältet igen, men jag var alldeles skakig resten av färden. 

Iförrgår försökte vi som sagt ta oss ut på mellandagsrean. Mio hade öppet, men vi hittade, tyvärr, inte alls det vi ville ha. A däremot var helt inne på att köpa ett hörnbord som var 1x1 meter bara för att "fylla ut" som han sade. Men där lade jag in mitt veto. Vi kan ju inte ha ett hörnbord som är större än bordet framför sofforna! Jag tror att han är så trött på vårt möbelletande så att han är beredd att köpa vad som helst bara för att få lugn och ro.

Sedan åkte vi till ett köpcentrum och redan på parkeringen började vi ana ugglor i mossen. "Titta, det är knappt något folk här, vad skönt att vi är så tidigt ute!" utbrast jag förtjust. Men det visade sig att det ju inte var någon mellandagsrea, vi var en dag för tidiga och hela centret var stängt!  Så det var bara att åka hem igen. Idag ska vi på fotbollscup med sonen så vi ses lite senare!


1 kommentar:

  1. Men vad otäckt vilken himla tur att det finns räfflor på vägen. Hoppas ni hittar det ni söker på rean i ngn annan butik. Önskar en god fortsättning kram Helena

    SvaraRadera