lördag 20 december 2014

Lite fint på bordet
Så här ser det ut vid kaminen just nu så ni förstår ju att det behövs en matta och lite annat i hörnet, innan det känns färdigt.

Oj, det hann bli kväll, ja, nästan natt innan jag fick ner rumpan på stolen för att skriva ett inlägg. Idag har jag varit till blomsteraffären och inhandlat lite fint till vårt nya bord. Men som vanligt ställde jag mig ju i fel kö. Damen före mig, som var pensionär och verkligen kunde handla preciiiis vilken dag som helst i veckan, hade NIO blomsteruppsättningar som skulle packas in. Där stod jag med min tre hyacinter, en blomsteruppsättning och en stjärna och bara hoppade av otålighet. Jag förstår inte att man, om man är pensionär, inte av ren självbevarelsedrift gör sådant på en vardag när inte hela världen är ute och handlar?

Sedan åkte vi till Ikea och där var också hela världen och strosade runt. Vi tittade på en lampa, en matta och ett bord att ha i ena hörnet vid de nya sofforna. Men ni vet hur det är, man har inte riktigt mätt och bordet verkar vara för stort och lampan för liten och hur stor matta blir egentligen snyggt? Det slutade med att vi struntade i alltihop och åkte och handlade mat istället. Nu ska jag strax hoppa i säng, men först blir det nog lite häng i de nya sofforna framför kaminen. Ha en fortsatt härlig kväll så ses vi imorgon!
1 kommentar:

  1. Godmorgon säger jag istället... Så snyggt det blir med sofforna och bordet, och alldeles lagom med pynt på bordet! Superfint! Och den västen på Lindex.... inte såg jag den igår!!! Hmmm....
    Önskar dig en finfin 4:e advent idag, kram Kate

    SvaraRadera