lördag 6 december 2014

Julfix
Att få tag i ett till sådant här exemplar (soffan, inte A) verkar stört omöjligt.

Godmorgon! Igår försökte vi få tag i vår tresits-soffa på Ikea, men icke. Det fanns Ektorpssoffor i parti och minut, och Karlstadsoffor stod i högar, men inte den åtråvärda Stocksund. Kanske kommer det in 6 (!!) exemplar på söndag klockan 5 på morgonen. Då ska vi stå och hänga på låset när de öppnar.

Vi hade lika mycket otur med bordet vi vill köpa från Chilli. Inte ett enda litet exemplar fanns i butiken. Dessutom stod 34 (!!) personer i kö för att få ett exemplar. Hur lång tid det tar för den 35:e personen (mig) att få ett bord, det visste de inte. Så nu stundar väntans tider.

Idag ska vi faktiskt baka julgodis. Det här är enda helgen innan jul då vi inte har något inplanerat så det passar ju bra att sätta händerna och tänderna i mandel och choklad. Men sonen var då måttligt intresserad. "Jag vill baka chokladbollar" muttrade han. Så det får bli julgodis OCH chokladbollar. Nu ska jag äta lite frukost och sedan åka och handla ingredienser. Blir det bra eller riktigt dåligt lägger jag upp info om våra bravader här senare under dagen. Ha det gott!


1 kommentar:

  1. Gaaahhh, så frustrerande när det inte finns hemma, och dessutom köa till grejerna. Hoppas alla ingredienserna finns på affären i alla fall... ;) Lördagskram från Kate

    SvaraRadera