tisdag 9 december 2014

Inköpt grönska


Åhej, så kom den in genom dörren!

Hej på er! Minns ni bilden ovan? Från förra årets julgransuppsättning. Man riktigt ser hur A kämpar för att få in graneländet genom dörren. Idag har han köpt årets gran. Vi har alltid Kungsgran. Ju mer Disney-känsla, desto bättre. Jag tycker att svenska vanliga skogsgranar är sjukt fula och en sådan glesbarrig, glesgrening skulle aldrig komma över vår tröskel. Ja, Kungsgranen kostar liiite mer, men dels håller den barren längre och dels är den ju så tät och fin.

Imorgon kväll ska underverket kläs. Vi köper granen från en kvarn som har granarna innätade, så vi vet inte riktigt om den är snygg eller inte. Men med Kungsgranar går det nästan inte att bli besviken. Möjligtvis kan några exemplar vara lite glesar i toppen, men då får man väl kapa toppen, då. Har ni köpt och klätt granen ännu eller är vi först? I nästa inlägg ska jag visa vad jag och sonen slitit med nu ikväll. Det blir nog väldigt bra, tror vi. Vi ses lite senare!


2 kommentarer:

 1. Oj, nej vi har inte köpt nån gran än ens..
  Den tar vi in typ nästa vecka eller helg tror jag.
  Ha den fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Jag vil införskaffa våran till helgen när det är lucia! Efter annandagen är jag trött på granen och vill kasta ut den igen... ;)
  Vill också ha en kungsgran...
  Vad har Ni för spännande på G??!!
  Kram Kate

  SvaraRadera