tisdag 23 december 2014

Före och efter bilder


Så här grönt och mysigt var det i somras i trädgården....


... och så här såg det ut i söndags förmiddags.


På baksidan av huset löper en liten stig och där såg det ut så här i somras...... och så här i söndags. Inte riktigt samma känsla i bilderna, va?

Är det inte ikväll, kvällen före julafton som man kallar lilla julafton? Vi har i sådana fall syndat grovt, för vi har ätit tacos. Inte ett knippe brunkål eller julskinka så långt ögat når. Men A står just nu och skivar upp kalkonen som är vårt bidrag till det gemensamma julbordet med släkten imorgon kväll. Själv vägrar jag som vanligt att befatta mig med matlagning. Jag sitter istället och dricker ett glas vin och säger uppmuntrande saker till honom som: "Den ser seg ut" och "Snåla inte med skivorna, tänk på dom som är hungriga!".

Förut drog lillan upp mig till övervåningen och visade att hon hängt upp julstrumporna, en på hennes dörr och en på storebrors dörr. Gud i himlen om det glöms att läggas något i strumporna imorgon bitti! A har berättat att han köpt något till mig, som jag aaaaldrig kan gissa vad det är. Det låter föga lovande.  

Ikväll är det "Kommissarie Lewis" på tv. Hoppas jag kan få möjlighet att kolla in det. Jag är ju en anglofil att stora mått och älskar allt som är engelskt. Ha nu en riktigt skön lillajulaftonskväll!


1 kommentar:

  1. Haha det gör du ju rätt i, jag är likadan, matlagningen lämnar jag gärna till maken och vinet sippar jag ju också på:) En riktigt god jul till dig och de dina! Kram Pernilla

    SvaraRadera